Besluit Glenn
  • Wat moet je nog trainen?

Ik had nogal wat problemen met de manier van bronvermelding. Ik had deze op een andere manier geleerd, en dus was ik bij gevolg soms verward. Door de theorie een paar keer door te lezen waren de grootste problemen van de baan en verloopt het al vlot.

  • Wat heb je geleerd en wat zal je bijblijven?

Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van een Wiki-site dus is het hele gebeuren eigenlijk wel iets wat ik niet vlug zal vergeten. Het is bijzonder handig om mee te werken en de werking op zich is wel aangenaam. Ik had niet gedacht dat alles zo vlot ging gaan, maar door de goede instructies op de site ben je er vlug mee weg.

  • Wat heb je tekort?

Ik denk dat weinig eindwerken hebben gevonden, maar dit kan ook liggen aan het feit dat er gewoon niet veel waren. Tevens hebben we bij juridische en politieke context weinig informatie.

  • Heb je voldoende info gevonden? Waar heb je iets gezocht en waar kan je nog zoeken?

Dat hoogbegaafdheid een niet veel voorkomend onderwerp is wist ik al, maar door goed op internet en andere te zoeken hebben we toch nog vrij veel gevonden. Door verschillende bronnen te gaan raadplegen heb we toch een behoorlijk aantal referenties kunnen aanhalen.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License