Besluit Kim

Wat moet je nog trainen?
Vooral het werken met bronvermeldingen is nog moeilijk. In verschillende lessen zien we dit anders en zo weet ik niet meer juist hoe het moet. Het werken met de wiki ging wel redelijk vlot. Wanneer je alles eens gevonden hebt, merk je wel dat de site logisch in elkaar zit.

Wat heb je geleerd en wat zal je bijblijven?
Het maken van een website op zo'n korte tijd. Ik had nooit gedacht dat het zo vlot zou gaan. Toch kruipt er best wel veel tijd in. Wat me vooral zal bijblijven, is hoe je een wiki maakt. Je weet nooit dat het van pas kan komen.

Wat heb je tekort?
Ik vond het moeilijk om een juridische en politieke context te vinden. Ook grafieken rond hoogbegaafdheid hebben we eigenlijk niet. Het is niet dat we niet gezocht hebben, maar het is een moeilijk thema om daar iets rond te vinden.

Heb je voldoende info gevonden? Waar heb je iets gezocht en waar kan je nog zoeken?
We hebben vooral gezocht in de catalogus van de Katho, maar ook gewoon op internet. Ik denk dat we toch bijna alle info dat we konden vinden, gevonden hebben. Het is nu eenmaal niet een gemakkelijk thema om veel rond te vinden. Misschien konden we nog naar andere bibliotheken geweest zijn, maar eerlijk gezegd lijkt mij dat tijdverlies, aangezien de bibliotheek van de Katho al zo groot is.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License